Mnenja strank

Ime in priimek: Domžale
Vsebina: Predlagam, da dodate na spletno stran tudi delovni čas. Dobili smo reklamo za salon v Domžalah in da je več informacij na spletni strani, tu pa salona sploh še ni. Cenika tudi ne najdem.
Ime in priimek: Mirela
Vsebina: Pozdravljeni, vse čestitke za profesionalen in hkrati prijeten odnos v salonu na Litijski. Ni boljšega, kot pa če se počutiš dobrodošlo v salonu, kjer za tvoje laske poskrbi oseba, ki ji je dejansko mar za to, da boš zadovoljna. Z veseljem se vedno vračam v vaš salon in svoje laske brez pomisleka prepustim gospe Renati. Iskrene čestitke za takšno fizerko. Lepe pozdrave vsem puncam v salonu na Litijski :)
Ime in priimek: Jana
Vsebina: Dokice, hvala vam za enkratno frizuro, klepet in najboljšo kavo. Vedno se z veseljem vračam v vaš salon(VIČ)! Le tako naprej! Jana
Ime in priimek: irena
Vsebina: Spet imam super frizuro. Bravo Mili. Imaš res roko za striženje.
Ime in priimek: Veso Huskić
Vsebina: Pozdravljeni! Bil sem v vaši poslovalnici v Celju.Moram povedati , da sem nezadovoljen s pretirano pozornostjo frizerke , ki me je strigla ga.Adžaga. Želel sem striženje na hitro , kot ga reklamirate.Nisem pa želel dobesedno ženskega vsiljevanja.To me je zelo zmotilo , tako zelo , da če me prijatelji ali sorodniki vprašajo jim bom vaš salon odsvetoval.Konkurenca je močna , tako da se je za zamislit!
Ime in priimek: jan ožbej
Vsebina: spoštovani ne morem,da nebi komentiral komentarja g.Vesota...spoštovani "gospod" konkurenca je res huda,toda frizerke kot so v salonih dok so najboljše,zelo prijazne,strokovne in nikoli vsiljive.večkrat se strižem v Celju,tudi znanci hodijo tja in nikoli ni bilo pripomb..poznam tudi gospo A.in je zame zelo prijazna ne pa vsiljiva..nikakor se naj ne spremeni
Ime in priimek: Ursa
Vsebina: Pozdravljeni. Obiskala sem vas na novo odprt salon v Domzalah in zelim pohvaliti Tanjo. Enkratna frizura, prijetna in strokovna frizerka, predvsem pa zelo dobra energija. Prav tako pohvala za zelo lep salon in okusno kavico. Z veseljem se bom vrnila.
Ime in priimek: Karmen Š.
Vsebina: Pohvalila bi izjemno predano, korektno, profesionalno, prijetno, prijazno, skratka najboljšo frizerko, kar jih poznam...Natašo iz celjskega salona! Pri vas sem bila prvič, njeno delo pa me je prepričalo in navdušilo, tako da se bom k njej z veseljem vračala! Srečno!
Ime in priimek: Anka M
Vsebina: Po katastrofi z barvanjem las doma me je v vašem salonu v City centru v Celju rešila gospodična Vesna. Ne le, da je uspešno odstranila posledice 'čudnih' barv, s sedanjo barvo in pričesko sem zadovoljna bolj kot kadar koli prej. Zdaj z veseljem počakam na Vesno, ki je običajno sredi dela, ko pridem. Seveda jo priporočam tudi svojim učencem in mamicam, ki pohvalijo moje 'nove' lase. Vse pohvale!
Ime in priimek: FIGARO, d.o.o.
Vsebina:
Ime in priimek: dušica vivoda staničić
Vsebina: Spoštovani, vroč, prevroč dan. Utrujena po nekaj mesečni odsotnosti - kam sem zavila. Na Vič _DOK! Prava stvar! To ni samo salon - mali SHOW ROOM! Vsaka frizerka ima svoj stil frizure, opazovala sem jih - vesele, ljubeznive, igrive! Gospe starejše, mlade, otroci - vsi so odhajali lepi! Ko me je Nataša frizirala sem se tako sprostila in prepustila njeni kreativnosti. Da se razumemo sem upokojena profesorica - stara po letih toda v vašem salonu postanem mlada! Punce zaslužijo vse pohvale! Veliko potujem po svetu in veliko obiskujem frizerje - zato lahko premirjam in se upam reči da imate odlično ekipo!
Ime in priimek: Damir Hrastnik
Vsebina: Pozdravljeni , berem mnenja stank na 5 straneh , je vedno omenjena ga.Vesna ali gre mogoče za samohvalo? Ob tolikšem personalu , je čudno da se toliko ponavlja.To res ni profesionalno.Pa hihitanje,otročje obnašanje tudi ne. Oprositite , če imam kritiko , vendar le zato , da se stvari uredijo , konkurenca je močna!
Ime in priimek: Katarina
Vsebina: Pohvalila bi frizerko Natašo iz salona v Celju, ki me je ponovno razveselila s svojim pristopom, prijaznostjo in profesionalnostjo.. Z veseljem se vračam k njej!
Ime in priimek: Vesna Weingerl
Vsebina: Vse Dok-ice so super duper fantastične :) Posebne pohvale gredo moji "mikici" Mirjani in Julijani.
Ime in priimek: Tina Štilec
Vsebina: Drage dame, v salon Dok hodim že kar nekaj časa in, kljub temu, da se moram pripeljati iz Kranja, ga ne bi zamenjala za nobenega drugega na svetu. Poleg izjemne ponudbe, dobrega počutja in kvalitetnih storitev, naj posebej izpostavim tudi mojo sedaj najljubšo frizersko stilistko Julijano, ki neizmerno lepo skrbi za moje lase, da so zdravi in se lesketajo, seveda brez narastka, ha ha. Juli zaslužiš si vse pohvale in veliko zahvalo! Prijazen pozdrav in se vidimo spet kmalu, Tina
Vpiši se v knjigo gostov!

Kontakt

Aledana d.o.o.
Jamova cesta 105
1000 Ljubljana

el. naslov: mirjana@aledana.si

tel: 070 437 865 Dobrila Dejanović/koordinator

tel:  051349814 p.e. Vič, Ljubljana

tel:  031615198 p.e. Celje

tel:  041844077 p.e. Litijska, Ljubljana

tel:  015480297 p.e. Litijska, Ljubljana

tel: 051652200 p.e. Ljubljanska 89, Domžale

www:  www.dok.si