Mnenja strank

Ime in priimek: Andrejka Z.
Vsebina: Danes sem obiskala vaš salon na Litijski. Prvič sem šla po priporočilu sodelavke. Zelo prijazne frizerke, strokovno obdelana frizura in zelo poceni. Še vedno ne morem verjeti. Edina stvar katera me je motila je, da sem morala počakati, in da nimate naročil. Se priporočam še naprej. Lp, vsem skupaj
Ime in priimek: Nevenka Štefanič
Vsebina: Pozdravljene, moram pohvaliti vse punce frizerskega salona na Viču. Sicer se ponavadi poslužujem frizerskih uslug pri go. Jožici,pa tudi, če me je potem barvala ketera druga, sem bila vedno zadovoljna tako s kakovostjo kakor tudi s ceno v DOK-u. Le tako naprej punce. Kmalu ponovno nasvidenje. Nevenka š.
Ime in priimek: tanja z.
Vsebina: Posebna pohvala frizerki Vesni B. iz poslovalnice Vič - odlično me je ostrigla, mi polepšala dan, tako da se zagotovo kmalu vrnem! Tudi vzdušje v salonu je super :) navdušena!
Ime in priimek: Tamara
Vsebina: Danes sem obiskala vaš salon v Citycentru, v Celju. Zelo zadovoljna s storitvijo, tako kot ponavadi, ampak to ni razlog(vsakič sem zelo zadovoljna), ker vam pišem. Prvič sem šla k frizerju v nedeljo. Presenetilo me je to, da so dekleta kljub temu, da je nedelja zelo prijazna in da te uredijo kot da bi bil navaden delovni dan. Iskrene čestitke za tak dosežek. Upam, da v vašem podjetju znate to ceniti. Neprecenljivo je imeti tak kolektiv! Srečno še naprej!
Ime in priimek: Janja Kuster
Vsebina: Pozdravljeni! Danes sem obiskala frizerski salon v city-centru,mislim da me je frizirala Vesna,morem rečt da sem bila zelo zadovoljna,vse pohvale,njej in preostali ekipi,odlično vzdušje v salonu,se vidimo kmalu.Lep pozdrav
Ime in priimek: Irena
Vsebina: Pozdravljene Dokice! Vedno zadovoljna z vašimi storitvami. Zaradi vaše strokovnosti in prijaznosti se vedno rada vračam v vaš salon. Gospo Alenko zelo pogrešam, kljub temu, da me ostale zelo lepo uredijo in sem zelo zadovoljna z njihovimi storitvami. Srečno še naprej!! Kmalu nasvidenje!
Ime in priimek: Andreja Selčan
Vsebina: Pozdravljeni! V salon Dok-Celje, se vračam vedno z veseljem in z pozitivno energijo. Vljudne, strkovne frizerke mi vedno povedo za nove modne smernice,hite, svetujejo mi,kakšna frizura in barva las je primerna zame.... Delajo učinkovito,dinamično, profesionalno in z nasmehom.Frizuro, ki mi jo naredijo, me vedno navduši, pomladi.Hvala. Ali razmišljate o božičnici,za vaše rožice?! Andreja
Ime in priimek: Urša Intihar
Vsebina: P.e. Vič!!! Sama se že nekaj let friziram pri Blažki...več kot odlična frizerka.....krasna ekipa....velikokrat ti polepšajo dan...in to tudi nekaj velja.....vse pohvale!!!!
Ime in priimek: Marjana V.
Vsebina: Rada bi se zahvalila najboljšim frizerkam za čudovito frizuro. Odnos in pozitivna energija se čutita na daleč. Samo tako naprej punce. Upam, da vaša šefica zna to ceniti. Tako profesionalnih in prijaznih frizerk nikjer ne najdeš!!Imeti tak kolektiv je sanjska pravljica!!! Ne dvomim, da so tudi ostali saloni super, ampak jaz posebno pozdravljam Viške dokice!!! Punce, hvala vam za polepšan mesec :-)
Ime in priimek: Andrej
Vsebina: Vedno z veseljem se vračam v vaš frizerski salon na Litijski, v Štepanjskem naselju. Pozdrav dekletom!!!
Ime in priimek: Julija
Vsebina: Danes sem obiskala vaš salon na Litijski, po priporočilu sodelavke. Dolgo časa sem zbirala pogum, da zamenjam frizerja. Želim pohvaliti vaš kolektiv. Zelo strokovne in prijazne frizerke. Še vas bom obiskala. Hvala vam za čudovito frizuro in za prisrčen pristop. Julija
Ime in priimek: Ano Nimnež
Vsebina: Dokler se nisem strigel pri vas niti nisem vedel, da je moč moško striženje zaključiti v 4min in 23sek, z seveda obupnim rezultatom. Seveda ni nujno da je vsaka frizerka slaba, je pa bila moja in v tem primeru je tudi ona predstavljala vaše podjetje. Sem zelo razočaran nad vašo storitvijo in higijeno v salonu. Na srečo bo to "hitro ovčjo frizerijo" odpravil drug frizer.
Ime in priimek: Sara
Vsebina: Salon na Litijski: neprijazno, umazano in neprijetno.
Ime in priimek: Majda Lakše
Vsebina: Sara, popolnoma ne resnica. Že tri leta hodim v salon na Litijsko k ga. Renati,in tako lepega, prijetnega in čistega lokala ne poznam. Dokice, če boste to prebrale vedite, da nas je veliko takih katere smo z vašimi storitvami zelo zadovoljne, in da se v vaš salon z veseljem vračamo. Poseben pozdrav ga. Renati! Punce, samo tako naprej!!!
Ime in priimek: Pika Z.
Vsebina: Pozdravljeni! Danes sem prvič obiskala vaš salon na Viču. Po priporočilu prijateljice sem se odločila za obisk. Moja nova barva in frizura sta naravnost odlični. Hvala vam! Se priporočam!
Vpiši se v knjigo gostov!

Kontakt

Aledana d.o.o.
Jamova cesta 105
1000 Ljubljana

el. naslov: mirjana@aledana.si

tel: 070 437 865 Dobrila Dejanović/koordinator

tel:  051349814 p.e. Vič, Ljubljana

tel:  031615198 p.e. Celje

tel:  041844077 p.e. Litijska, Ljubljana

tel:  015480297 p.e. Litijska, Ljubljana

tel: 051652200 p.e. Ljubljanska 89, Domžale

www:  www.dok.si